Even Voorstellen

Mijn naam is Yvonne van Vuure. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en 2 kinderen in het gezellige Purmerend. Vanaf 1993 ben ik werkzaam in de kraamzorg, een beroep die me in hart en ziel raakt. Wat ben ik blij dat ik dit mooie beroep mag uitoefenen. Het leveren van unieke en persoonlijke zorg op maat van A tot Z, maakt dat ik van jullie kraamweek een bijzonder mooie start kan maken. Wil jij een warme, unieke, no-nonsense kraamweek. Met liefdevolle aandacht en goede zorg voor jouw als kersverse moeder, je baby en alle andere gezinsleden? Dan kom ik jullie graag begeleiden en helpen in deze bijzondere tijd. Vooraf kunnen we de zorg afstemmen naar jullie wensen en verwachtingen. Uiteraard ben ik als kraamverzorgende in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten zoals EHBO, reanimatie, borstvoeding en meer. Ik sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ).
Werkgebied: 25 km om Purmerend. Uiteraard zijn andere plaatsen altijd bespreekbaar.
Yvonne is een super kraamverzorgster. Ze is ontzettend betrokken, attent, enthousiast en professioneel. Ze neemt de onzekerheden, die je als nieuwe vader en moeder hebt, volledig weg.
(Ouders van Sarah)
logo-kraamzorg-baby-droom-web
Kraamzorg Yvonne van Vuure

Contact
Tel: 06 - 28 23 19 27

Mail:
kraamzorgbabysdroom@gmail.com

Website
www.kraamzorgbabysdroom.nl

Aanmelden

Voor het aanmelden voor kraamzorg en al je vragen daarover kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

    Schuiven naar boven