DIT BEN IK

Mijn naam is Tamara Muller. Moeder van Mex en Deni en vrouw van Tom. Wij wonen in Grootebroek.

Nadat ik zelf een kraamweek gehad heb bij mijn eerste kindje wist ik zeker dat dit mijn vak zou worden. Ik heb mij toen om laten scholen tot kraamverzorgende, en met succes! Wat vind ik dit heerlijk om te doen zeg.

Ik ben een aanpakker die graag voor jullie als nieuw gezin zorgt, een luisterend oor bied en geleidelijk aan ervoor zorgt dat jullie na de kraamtijd zelfstandig voor jullie kindje kunnen zorgen. In eerste instantie komen de zorg voor moeder en kind op de eerste plaats. Verder begeleid ik jullie van de (borst)voeding tot aan het badderen van jullie kindje, en alles wat daar nog meer bij komt kijken. Ik zal jullie alles uitleggen in Jip en Janneke taal zodat het ook voor jullie logisch wordt.

Tijdens de kraamtijd ben ik onzichtbaar aanwezig. Wat ik daarmee bedoel is dat ik jullie zal ontzien en ontzorgen maar dat ik zoveel mogelijk op de achtergrond blijf. Komt er gezellig visite langs? Dan zorg ik voor het drinken en wat lekkers en zal me daarna weer terugtrekken. Tijdens belangrijke momenten ben ik uiteraard wel op de voorgrond om jullie bij te staan en nieuwe dingen te leren.

Veel liefs,
Tamara van MeDe Zorg
*voor liefdevolle kraamzorg*

Werkgebied: is in een straal van 25km rond Grootebroek. Woon je hier net buiten kunnen we altijd kijken wat er mogelijk is. Lijkt het je leuk om kennis te maken? Stuur dan gerust een vrijblijvend mailtje. Ik kom met alle liefde bij jullie langs voor een kennismaking gesprek.


Tel: 06 51 07 52 98

Mail: tamaramuller86@gmail.com

Aanmelden

Voor het aanmelden voor kraamzorg en al je vragen daarover kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

    Schuiven naar boven