Even Voorstellen

Ik ben Tamara Bleeker en 44 jaar. Zelf ben ik moeder van twee kinderen, ze zijn inmiddels al jongvolwassenen. Ik woon samen met mijn man en kinderen in Edam. Ik heb mijn passie gevonden in de kraamzorg. Nu mijn eigen kinderen wat ouder zijn gaat dit prima samen.

Ik vind het fijn om kersverse ouders wegwijs te maken in deze, voor hun nieuwe, babywereld en heerlijk om voor hen te mogen zorgen.
Natuurlijk ben ik in het bezit van alle benodigde certificaten en volg ik regelmatig scholing om helemaal bij te blijven, ook ben ik aangesloten bij KCKZ.

Kraamzorg is uniek in Nederland en onmisbaar. Tijdens de zwangerschap en na de geboorte van jullie kindje komt er veel op jullie af. Ik help jullie graag op weg tijdens de bevalling en in de kraamweek.

Als jullie voor mij kiezen gaan we er samen voor zorgen dat jullie een zelfverzekerde papa en mama worden. Omdat ik als zelfstandige werk, werk ik samen met andere kraamverzorgende dus ben je altijd verzekerd van zorg er is dus altijd back-up.
Wil je nog meer informatie kijk dan op mijn FB pagina kraamzorg Tamaar , website www.kraamzorgtamaar.nl of neem contact met me op dan beantwoord ik graag al jullie vragen.

Werkgebied: Hoorn, Purmerend, Edam, Volendam, Ilpendam, Landsmeer, Monnickendam, Amsterdam en omliggende gemeenten.

Contact

Tel: 06 23 96 45 12

Mail: info@kraamzorgtamaar.nl

Aanmelden

Voor het aanmelden voor kraamzorg en al je vragen daarover kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

    Schuiven naar boven