Sharon Vet

Even Voorstellen

Mijn naam is Sharon Vet. Ik ben getrouwd en heb vier kinderen, en woon in Purmerend. Na jaren, met plezier, thuis te zijn geweest met mijn kinderen besloot ik een aantal jaar geleden, het roer om te gooien. De mensen die mij goed kennen waren niet verrast toen ik vertelde dat ik de opleiding tot kraamverzorgende ging doen. In de kraamzorg werken is iets wat ik altijd al wilde doen. Dit beroep is mij op het lijf geschreven en ik ben ontzettend blij dat ik dit werk mag doen. Ik vind het ontzettend leuk om bij mensen het zelfvertrouwen te zien groeien tijdens het begeleiden in de kraamweek. Iedereen is anders en ik kan mij daar goed aan aanpassen. Ik stel mezelf op de achtergrond op want ik ben bij jullie te gast. Wil je nou borstvoeding geven of kunstvoeding, ik zal je daarbij helpen. Ik geef jullie graag een informatieve en gezellige kraamweek waarbij ik het belangrijk vind dat iedereen in het gezin zich op zijn gemak voelt.

Ik ben in het bezit van de benodigde diploma’s en certificaten houd mij regelmatig bezig met het behalen van de verplichte e-learnings en cursussen die wij jaarlijks moeten behalen om onze bevoegdheid te behouden bij KCKZ (Kenniscentrum Kraamzorg).
Ik assisteer de verloskundige eventueel als jullie kiezen voor een thuisbevalling of poliklinisch in het ziekenhuis.

Werkgebied: Purmerend, Zaanstad, Wormerland, Landsmeer, Hoorn, Koggenland, Edam, Volendam, Broek in Waterland, Ilpendam, Beemster, Uitgeest. Andere plaatsen zijn uiteraard bespreekbaar.


Tel: 06 37 55 55 52

Mail: kraamzorgsharon@gmail.com

Aanmelden

Voor het aanmelden voor kraamzorg en al je vragen daarover kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

    Schuiven naar boven