Even Voorstellen

Mijn naam is Nicolette Kamminga en in 2013 heb ik besloten om het roer om te gooien en ben ik gestart met de opleiding kraamverzorgende. Vanaf het eerste moment wist ik dat dit het werk is dat bij mij past. Een doener en graag andere mensen helpen. Mijn werk is echt ook mijn passie.  Naast mijn werk hou ik van lezen maar bezoek ook graag concerten en festivals. 

Samen met Dennis en onze twee jongens, Mike en Thomas, woon ik in Tuitjenhorn. De tijd vliegt want zij zijn inmiddels alweer groot. 

Naast de kraamzorg ben ik ook groepsles docent en geef ik meerdere lessen in de sportschool. Dit is ontstaan uit een hobby en doe ik met heel veel plezier.

Honden en katten horen in mijn leven. Ik heb nu twee honden waar ik graag mee wandel en twee katten. 

Tijdens je kraamweek ben ik er om je te helpen. De zorg voor moeder en kind komen op de eerste plaatst maar ik zal ook andere zorg van je overnemen zoals zorg voor het huishouden, andere gezinsleden en het ontvangen van bezoek. Ik observeer en signaleer en geef je handvatten zodat je vol vertrouwen na de kraamweek de zorg van je pasgeboren kindje kunt voortzetten.  

Zelfredzaamheid vind ik belangrijk. Wat je dan ook al zelf kunt doen met je pasgeboren kindje zal ik je dan ook zelf laten doen natuurlijk met de benodigde assistentie en adviezen. De eerste dagen zijn er voor jou en je partner, eventueel broertjes en of zusjes om te genieten en een band op te bouwen met je pasgeboren kindje. 

Vind je het leuk als ik bij jullie kom kramen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Groetjes, Nicolette

Werkgebied: Hoorn en omstreken tot aan Den Helder. Woon je buiten dit gebied, dan is het altijd bespreekbaar.

Adres
Roockershuys 24, 1747 SB Tuitjenhorn

Contact
Tel: 06 23 457 777
Mail: kraamzorgnicolette@ziggo.nl

Aanmelden

Voor het aanmelden voor kraamzorg en al je vragen daarover kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

    Schuiven naar boven