Even Voorstellen

Mijn naam is Jeanine Schoemaker, woonachtig in Purmerend. Ik ben moeder van drie kinderen en ik heb twee kleinkinderen. Sinds 2013 ben ik zelfstandig ondernemer in de kraamzorg. Na mijn studie Verpleegkunde heb ik jarenlang in het ziekenhuis gewerkt op verschillende afdelingen, waaronder de kinder- en kraamafdeling.

Door mijn passie, werken met kinderen, ben ik mij gaan specialiseren en ben ik de uitdaging aangegaan om te werken als kraamverzorgster. Hiermee ben ik gestart in 2010 en heb ik voor meerdere verschillende kraamzorgorganisaties gewerkt. Mijn werk doe ik met veel enthousiasme en in ieder gezin hoop ik mijn ervaring en kunde te kunnen delen. Daarnaast ben ik professioneel, behulpzaam, empatisch en hou ik van gezelligheid.

Het werken met baby’s is mijn roeping. In mijn werk is geen gezin en dag hetzelfde. Ik probeer dan ook ‘zorg op maat’ te leveren en aan te sluiten bij de leefwijze van het gezin. Ondanks mijn vele ervaring, volg ik diverse trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast ben ik aandachtsfunctionaris rondom de meldcode ‘Huiselijk geweld en Kindermishandeling’ en heb ik mij gespecialiseerd in borstvoeding. In mijn dagelijkse bezigheden, heb ik regelmatig contact met, onder anderen de verloskundige maar indien nodig ook met het ziekenhuis of andere instanties. Mijn motto is dan ook om in alle rust, reinheid en veiligheid te kunnen genieten van de kraamperiode en om aan het einde van de week vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te gaan. Ik sta voor 100 % voor jullie klaar!

Werkgebied: Noord-Holland, ’t Gooi en Almere

logo op transparant

Mail: info@kraamzorgjeanine.nl

Aanmelden

Voor het aanmelden voor kraamzorg en al je vragen daarover kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

    Schuiven naar boven