Even Voorstellen

Mijn naam is Chantal van Beeten, ik ben moeder van een dochter en twee zoons en ben woonachtig in Berkhout. Sinds 2010 ben ik werkzaam als gediplomeerd kraamverzorgster.

Ik heb al veel kraamgezinnen mogen begeleiden, ondersteunen en adviseren zowel bij de bevalling als in de kraamweek. Om kraamgezinnen te kunnen helpen in deze levensfase, brengt mij heel veel voldoening. Ieder gezin is anders, ik probeer mij zoveel mogelijk aan te passen aan de behoeften van het gezin. Juist het ontmoeten van allemaal verschillende gezinnen is voor mij heel motiverend.

De kraamweek is iets heel bijzonders en er komt een hoop op je af. Ik zal jullie daar zoveel mogelijk in ondersteunen. Ik vind het erg belangrijk dat een gezin de kraamweek onbezorgd en met een glimlach afsluit. Zijn jullie geïnteresseerd of hebben jullie vragen, dan kunnen jullie contact met mij opnemen. En kom ik graag vrijblijvend kennis met jullie maken.

Werkgebied: 25 km rondom Berkhout (NH)

Contact
Tel: 06 40 93 62 96

Mail: info@kraamzorgkiekeboe.nl

Aanmelden

Voor het aanmelden voor kraamzorg en al je vragen daarover kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

    Schuiven naar boven