Even Voorstellen

Mijn naam is Caroline van Luijnen, ik ben getrouwd en woon in Edam (Noord-Holland). Ik ben een positief ingesteld persoon en hou ervan om lekker bezig te zijn. 
 
Naast mijn passie in de kraamzorg ben ik docent babymassage en geef ik YinYoga les.
 
Sinds 2000 ben ik werkzaam als kraamverzorgster. Een beroep waar ik veel voldoening uit haal omdat ik mag bijdrage aan een professionele en ontspannen kraamweek, die van A tot persoonlijke Zorg geregeld wordt.
 
Als kraamverzorgster sta ik ingeschreven bij het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ) en heb alle belangrijke diploma’s en certificaten zoals EHBO, Reanimatie (bij volwassenen en kinderen) en Borstvoeding/Flesvoeding waarbij ik jullie, na jarenlange ervaring, professioneel kan begeleiden.

Werkgebied:

Zaanstreek – Waterland – West Friesland
Purmerend, Hoorn en Amsterdam Noord.
In een straal van 30 km rondom Edam
Andere plaatsen zijn natuurlijk altijd
bespreekbaar.


Tel: 06 41 30 14 98

Mail: Info@kraamzorgbabyshine.nl

Website

Aanmelden

Voor het aanmelden voor kraamzorg en al je vragen daarover kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

    Schuiven naar boven